Surprise party

I fredags kväll hade vi en överraskningfest för Anna. Hon hade ingen aning om vad som skulle hända vilket krävdes mycket planering och förberedelser. Hon blev verkligen överraskad och glad! Vi var i källaren här hemma och några av hennes närmsta vänner kom. Vi spelade något spel och umgicks vilket var trevligt men väldigt olikt fester i Sverige. 
 
 
Annas bästa vän Marybeth
 

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Hallå, Hanna!
Oj vad pinsamt det är att konstatera att det var en evighet sen igen sedan jag skrev senast. Hoppas allt är bra och att ni har det lagom kallt just nu. Vi fick en glimt av vintern härom dagen men det har redan gått över :(. Julen är undanstökad med utomhusbelysningen sitter kvar och ska naturligtvis göra så tills du kommer hem ;).
Jessica och jag har varit på Bodystep idag och jag tror att det hade varit intressant att göra en filmstudie av den timman. Koordinationen är väl ingen katastrof men jag är inte helt övertygad om att jag hamnade rätt där.
Idag har vi bokat hotell i Washington och i East Windsor. Återstår bara New York. I närheten av East Windsor ska det ligga en värstingsfunpark, Six Flags (jag har varit på en sådan i Holland, superkul). Vad säger du om att dissa shoppingcentrumen och åka våldsamma karuseller en hel dag istället?
Ha en fortsatt skön vecka så hörs vi igen.
Kram Gunilla

Svar: Hej Gunilla!Det är ingen fara, dock kul att höra ifrån dig!
Allt är bra! Hoppas allt är bra med er där hemma också. Det är inte så väldigt kallt här. Konditionsträningen för fotbollen har börjat och de två senaste dagarna har vi faktiskt sprungit ute lite i bara shorts och t-shirts. Det var definitivt kallt men ändå genomförbart. Så det säger en del antar jag. Dock pratar de om att lite snö ska komma ikväll (onsdag) så vi får se om vi har skola imorgon. Det är löjligt hur mycket de ställer in...
Utomhusbelysningen vill jag inte se när jag kommer hem... :P
Jag röstar för shoppingcentrumena! Har kollat in de två premium outletsen som ligger närmast East Windsor. Båda lockar!! Haha! Här är faktiskt en Six Flagspark en bit härifrån. Har inte varit där, jag var på Kings Dominion istället, ligger ca 2 timmar härifrån.
Ha det bra! Vi hörs förmodligen till helgen.
Kramar
Hanna
hannaanilsson.blogg.se

2014-01-15 @ 22:31:14
Postat av: Julia

Måste erkänna att även jag röstar på shopping haha :)

Svar: Låter bra!! :)
hannaanilsson.blogg.se

2014-01-16 @ 18:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0