"Definition of beautiful - the nature"

 
 

More snow...

I tisdags fick vi mer snö. Helt sinnessjukt. Är supertrött på snön. Vill bara ha vår och värme nu. Får dock säga att det är väldigt vackert med den vita snön. 
 
 
 

Oksana got her license

Förra onsdagen fick Oksana äntligen sitt körkort. Efter kyrkan i söndags hämtade hon upp mig och vi åkte till en restaurang som heter Mom's Kitchen. Vi åt frukost där vilket var riktigt gott. Sedan åkte vi till AT&T för att jag behövde betala mitt mobilabonnemang för nästa månad. Det är riktigt härligt att vi kan göra vad vi vill nu när hon har sitt körkort och dessutom sin egen bil.
 
 
 

Happy 7 months in Virginia!

Tiden går otroligt fort. Kan inte förstå att jag bara har tre månader kvar här. Känner redan att det kommer bli sjukt jobbigt att lämna alla underbara människor här. Samtidigt ser jag fram emot att träffa alla där hemma igen, lääängtar!!
 

A walk

I måndags var det St Patrick's Day vilket är väldigt stort här i USA. Man måste ha gröna kläder annars nyper de en i armen. Haha! Så här såg jag ut! :P
 
 
En kväll i veckan som gick tog jag en promenad. Riktigt härligt! För någon vecka sedan ställde vi fram klockan en timme här så nu går solen ner runt 19:30. Underbart! Dock pratar de om att mer snö är på väg på tisdag. Känns som att våren aldrig kommer komma hit. Här pratar de om att detta är den värsta vintern de har haft på otroligt många år, förmodligen minst 12-15 år. Kul att jag prickade in just denna vinter...! 
 
 
 
 

First soccer game

I torsdags spelade de sin första riktiga match. Förra fredagen spelade de en match för att öva inför säsongen mot Skyline, vår rival. Laget som de mötte i torsdags har varit statsmästare för många år i rad så de förlorade stort tyvärr. Dock ganska väntat. Det var väldigt fint väder men otroligt kallt. 
 
 
 
Ashley och jag
 
 
Cat pack nummer 1= wildcats hejarklack!

With Ashley

Jag spenderade verkligen hela förra helgen med Ashley och hennes familj. Hur trevliga som helst! I måndags hade vi vår artonde snödag (sinnessjukt!) så vi åkte till en outlet ca 1,5 timme härifrån. Fick äntligen shoppat!
 
Ashley kallas prinsessa
 
Shopping!

Paintballing

Förlåt!! Har verkligen haft fullt upp denna vecka. Men i alla fall, förra helgen spelade jag paintball. Det var första gången jag testade det, så det var väldigt kul! Spelade med Ashleys lillasyster och lillebror Bridgette och Christopher och även deras morbror. 
 
 
 

Los Potrillos

Har haft fullt upp den senaste veckan. Spenderade hela helgen hos Ashley, tjejen som jag är manager med. Efter fotbollsmacthen i fredags kväll åt vi på en mexikansk restaurang. Var väldigt gott! Ashleys lillasyster Bridgette sade till servitören att det var min födelsedag. Uppenbarligen visste hon vad som skulle hända. Efter ett tag kommer alla servitörer med en stor mexikansk hatt och en efterrätt. De sjöng för mig på spanska och de "matade" mig med en sked av efterrätten. Efter det satte de grädden på min näsa. Var väldigt kul men oväntat. Så nu har jag firat min 18,5 års födelsedag lite i efterskott. 
 
 
 

Soccer

Nu är fotbollen i full gång och jag är manager för tjejernas Varsity fotbollslag. Det finns både ett JV och ett Varsitylag och jag är manager för Varsitylaget. Det består av de äldre spelarna eller de yngre som är väldigt duktiga. Jag är manager tillsammans med två andra tjejer som båda var manager förra året också.
Jag provade track i fredags vilket gjorde ont att bara värma upp på grund av benhinneinflammationen så känner att jag tyvärr får ge upp det. Det är dock kul att vara manager för att vara en del av ett lag och åka på matcher och så vidare. Därför känns det som ett bra alternativ när jag tyvärr inte själv kan träna på några månader antagligen. 
 
 

Sleepover

I lördags mötte jag upp Oksana i kyrkan, gick till gudstjänsten klockan 17. Köpte med mat hem från Kentucky Fried Chicken. Bakade kakor och satte sedan på en film som vi båda två nästan somnade till. Vi stängde av den och pratade lite istället. Timmarna verkligen flög förbi och helt plötsligt var klockan 4 på morgonen. Ovanpå det hade vi glömt att vi skulle ställa fram klockan en timme så vi somnade klockan 5 imorse... :P
Idag var det väldigt fint väder och det kändes som att våren hade kommit. Så vi tog var sin cykel och cyklade en runda. Riktigt härligt. Första gången jag cyklade här sedan jag kom hit!
  
 
 

Oksana coming to Sweden

Är huuur glad som helst! I veckan bokade Oksana flyg till Sverige. I början av augusti kommer hon till Sverige och vi ska spendera en vecka tillsammans. Känns helt overkligt att det faktiskt händer. Tidigare har vi bara pratat om att det hade varit väldigt roligt men det har inte känts realistiskt. Men i början på veckan fick jag ett sms av Oksana som undrade vad flygplatsen i Köpenhamn heter vilket gjorde mig helt överexalterad. 
Oksana och jag är otroligt nära vänner. Jag är väldigt glad för att ha träffat henne och det känns riktigt bra när vi umgås. Vi har alltid roligt tillsammans och alltid något att prata om. Jag kan verkligen vara mig själv med henne och älskar att umgås med henne. 
Ska bli otroligt roligt när hon kommer över till Sverige. Hon har aldrig flugit förr och att sätta sig på ett plan själv och flyga över Atlanten är ganska modigt av henne. Har redan börjat fundera på vad vi ska hitta på. Jag vill hinna visa henne så mycket som möjligt för att hon ska få en riktigt härlig upplevelse precis som jag är med om här. 
 
 
 
 
 

200 days!

2/3 av året har gått! 
 

Fat Tuesday

Nu har vi haft vår sjuttonde snödag. Vi har varit lediga måndag, tisdag och även onsdag som var ganska oväntat. Vi räknade med en sovmorgon vilket vi brukar ha när vi har haft snödagar för att låta isen smälta som frös under natten. Alla dessa snödagar har gjort oss väldigt lata. I måndags tittade vi på tre filmer och idag har vi tittat på två. Kunde haft det värre...
 
Igår var det fettisdagen. Min familj åker varje år till en restaurang i Winchester som heter Golden Corral. Den är en restaurang med buffet så det var lite annorlunda. Det fanns otroligt mycket att välja på. Det var väldigt gott och kul att ha testat det. 
 
 
 
 

More snow days

Trodde våren snart var på väg. Hade väldigt fel. Idag kom mer snö så vi har varit lediga idag, måndag och vet redan nu att skolan är stängd imorgon också. Efter imorgon har vi haft 16 snödagar. Helt sjukt! Vi har blivit väldigt lata med alla dessa snödagar. Idag har vi tittat på två filmer och ska snart sätta på en tredje. Ganska härligt!
 

Happiness


Washington DC

Ber om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen. Var borta hela förra helgen och kom hem från DC i söndags kväll. Skolan har blivit lite mer krävande denna terminen och träning efter skolan började denna vecka. Därmed har jag inte haft mycket tid över. Nu är det dock äntligen helg!
 
Min lokala kontaktperson Deb har en vän, Jim som har tagit emot utbytesstudenter de senaste åren. Han älskar utbytet och gör allt han kan för oss utbytesstudenter. Eftersom Deb är min lokala kontaktperson blev jag tillfrågad om jag ville följa med till Washington DC. Han bor ca 30 minuter utanför så min värdmamma körde mig till Deb i fredags eftermiddag. Därefter åkte jag och Emma, den danska utbytesstudenten som bor hos Deb och hennes man till Jim. Jim och hans fru Kim tog sammanlagt emot 12 utbytesstudenter förra helgen. Det var otroligt snällt av dem! Thailand, Indonesien, Malaysia, Yemen, Finland, Tyskland, Spanien, Danmark och Sverige var representerade. Det var väldigt kul att träffa andra utbytesstudenter och dessutom från andra delar av världen. 
 
På fredagkvällen provade vi något väldigt speciellt. Vi åt på en etiopisk restaurang. Det är första gången jag går hungrig från en restaurang. Det säger en del... Haha! Det var verkligen inte gott men väldigt kul att ha provat det. 
Vi gick upp tidigt i lördags morse för att hinna med så mycket som möjligt. Vi beöskte National Archives, the Capitol (gick på en guidad tur där inne), air and space museét (var där med Oksana), National American history muséet, Washingtonmonumentet, minnesmärket för andra världskriget, Lincolnmonumentet, minnesmärket för Vietnamkriget och minnesmärket för Koreakriget. Vi såg otroligt mycket under en dag!
 
På söndagen besökte vi Mount Vernon, George Washingtons hus. Det låg högt upp på en kulle så det var väldigt fin utsikt över the Potomac river. Eftersom huset är väldigt gammalt hade det inga toaletter, såklart ingen kyl och frys och allmänt ganska enkel standard. Det var intressant att besöka. 
 
I år har Jim och Kim en rysk utbytesstudent, Lisa heter hon. Vi hade väldigt roligt tilsammans och förhoppningsvis kommer jag tillbaka till de någon gång så vi kan träffas igen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jim står längst ner till höger
 
 
Lisa och jag
 
 
 
Yedra (spansk utbytesstudent). Utsikten från George Washingtons hus

RSS 2.0