A walk

Anna och jag gick en runda med Piper en dag denna vecka. Det var superfint väder. Dock blir det mörkt ganska tidigt och här är inga gatulampor i detta kvarter. Numera blir det mörkt cirka 17.30 här. Det blir kallare och kallare dessutom, under dagarna är det runt 7-10 grader. Jag köpte en vinterjacka i torsdags vilket verkligen kommer behövas nu. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Hallå, Hanna! Oj vad det var längesedan nu men ibland bara försvinner tiden. Du verkar vara fullt sysselsatt iaf och det måste vara roligt. Vad tyckte du egentligen om att hajka? Skoskav? Har ni varit ute på fler och längre turer?
Du verkar ha skaffat en hel del vänner. Kommer de från skolan eller via cross fiten? Hur går det förresten i skolan nu, det har man inte hört så mycket om. Några ämnen som är roligare än du hade trott? Och språket, pratar du obehindrat helt och hållet?
Här har varit skitväder i helgen, bara en massa regn men era 7-10 kan vi nog matcha.

Ha det fortsatt bra så hörs vi igen.
Kram Gunilla

Svar: Hej Gunilla!Ja, tiden springer iväg. Hösten har verkligen gått fort. Snart jul ju. :) Att hajka var kul, men vi gick bara en kort runda så hann inte få skoskav. Vi har inte hajkat mer efter det men vi lär säkert gå fler gånger. De gillar att vandra i denna familjen, framför allt pappan.
Jag har många som jag pratar med och några som jag träffar utanför skolan. De som jag umgås med är från skolan. Dock träffade jag många gulliga tjejer i cross countryn som jag fortfarande pratar med i skolan.
Skolan går bra. Jag gör inte mycket. De senaste ca 2 veckorna har jag nästan inte gjort något mer än att bara vara på lektionerna. Har blivit väldigt slö med skolan eftersom det inte betyder något vad jag gör här. Jag har fortfarande de fyra ämnena jag valde i början av året, engelska, graphic arts (photoshop), marknadsföring och spanska. Engelskan är väldigt svår, amerikanarna tycker det är svårt så vad är det då för mig? :P haha! I Graphic arts gör jag inte så mycket mer än att lyssna på musik och prata med andra i klassen. Marknadsföringen är den som är mest krävande. Vi har gjort lite säljpitchar i veckan. Jag försökte sälja en Reebok sportväska till elever från andra klasser som agerade kunder. Det var kul men på en mycket lägre nivå än vad jag är van vid. Spanskan är väldigt kul. Läraren är superhärlig och jag är hennes favorit :D
Nu börjar jag verkligen känna att det går lättare och lättare med språket. Självklart har jag mycket att lära fortfarande men jag känner en utveckling vilket är kul!

Ha det bra och hitta på mycket nu när pappa inte är hemma!
Kramar
hannaanilsson.blogg.se

2013-11-10 @ 20:45:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0