Merry Christmas!

 
GOD JUL 
önskar jag er alla!
Hoppas att ni hade en mysig julafton och har en god fortsättning på julen!

Kommentarer
Postat av: Sigbritt och Hans

Kära Hanna!
Trodde vi skulle hinna skriva en julhälsning till Dig före jul, men tiden gick alldeles för fort. Nu hann Du före. Idag känns det fel att önska God Jul, men vi önskar en god fortsättning på julhelgen och ett riktigt Gott nytt År.
Varmt tack för Din julhälsning och de fina bilderna. Det är jätteroligt att följa Dig och Dina förehavande i USA. Förstår att Du också själv upplever att Du lärt Dig mycket när det gäller att agera och fatta egna beslut. Du är verkligen duktig. Roligt också att det fungerar i Din nya familj, och att Du hittat riktigt goda vänner. Javisst går tiden fort! Tänk att Du snart gjort halva tiden i USA.
Som vanligt träffades vi här hemma "lillejulafton". Vi saknade både Dig och Julia, men, så är det. Vi ser fram emot nästa år. Julafton var våra indiska töser här tillsammans med sina familjer. Redan på eftermiddagen delade vi ut julklapparna. Barnen kunde inte vänta längre. Juldagen steg vi upp kl 05.00 Hans sjöng på två julottor, men resten av dagen tog vi det väldigt lugnt. Dagarna före hade varit rätt så intensiva.
Även om traditionerna är olika här och i USA tror jag att Du haft mer "julkänsla" än vad vi haft, åtminstone vad vädret beträffar. Julafton hade vi 10 grader varmt och fortfarande är det mellan 5-10 grader varmt. Snön lär dröja enligt väderrapporterna.
Än en gång ett varmt tack för Dina trevliga rapporter från USA, vi följer dem med glädje och önskar Dig allt got inför 2014.
Må så gott.
Stor kram till Dig
Sigbritt och Hans

Svar: Hej Sigbritt och Hans!Det är alltid mycket att stå i inför julen. Tiden går otroligt fort.
Tack så mycket. Jag vill önska er god fortsättning på julen och ett gott nytt år också.
Jag är väldigt ledsen att jag inte kunde vara med detta året heller på lillejulafton. Jag hoppas att ni hade det trevligt!
Låter mysigt med både julafton och juldagen. Här har vädret inte heller varit "julinspirerat" alls. Ganska tråkigt. Dock hade vi över 20 grader några dagar förra veckan vilket kändes väldigt konstigt.
Ha det bra!
Många kramar
Hanna
hannaanilsson.blogg.se

2013-12-26 @ 20:31:27
Postat av: Anonym

Hej på Dig, kära Hanna!

Så duktig Du är att skriva, fotografera och berätta. Jätteroligt att följa Dig och Dina upplevelser. Förstår att det var väldigt läskigt när bilen stannade för i backen. Skönt att det redade upp sig. Man känner sig ganska liten när vädrets makter slår till. Förstår att Ni har en del snö. Säkert vet Du att snön lyser men sin frånvaro både här och långt upp i Sverige. Hans ena barnbarn, My, är skidlärare i Värmland. Där är det väldigt lite snö, men det fungerar. På flera skidorter säger man nu upp folk, eftersom turisterna uteblir pga snöbristen. Våra grannar åkte till Sälen idag och där skulle visst vara lite snö i alla fall. Man har sagt idag i radio att medeltemperaturen i december i Sverige har legat mellan 5-7 grader högre än normalt. Pappas och Gunillas nyårsresa fick ju också ställas in pga att det inte fanns någon snö i Hestra. Vi var hos dem häromkvällen och åt Tai-mat. Både gott och trevligt
Roligt att både jul och nyårsfirandet har fungerat för Dig. Det är ju ganska naturligt att tankarna just vid helger går hem till dem man har "därhemma" och att ett spår av saknad tar tag i en. Du är duktig som klarat av det.
Roligt också att Du upplever Ditt byte av värdfamilj så positivt.
Jaha, det var ju en mjukstart med skolgången, men, efter vad jag förstod på pappa Henrik, så kan terminen förlängas om det blir för många dagar ledigt. Betyder ju att Du inte vet riktigt vilken dag Du slutar. Nåja, det löser sig säkert.
Nu önskar vi Dig en god fortsättning på det nya året, både med studier och vistelse. Du är ofta, ofta i våra tankar.
Må så gott.
Stor kram till Dig
Sigbritt och Hans

Svar: Hej Sigbritt och Hans!
Så kul att höra ifrån er! Hoppas allt är bra med er. Snön ligger kvar ännu och just nu är det söndag kväll här och vi är inte riktigt säkra på om vi har skola imorgon. Det kan vara så att den blir inställd. Igår pratade vi med en lärare som vi träffade i supermarketen och hon berättade att om vi har mer än 10 dagar lediga på grund av vädret kommer de inte bry sig om att kompensera de och då kommer vi inte heller sluta skolan senare i sommar. Än så länge har vi haft fyra dagar lediga men vintern har kanske i princip bara börjat.
Det låter ju tråkigt att vädret orsakar uppsägningar och inställda semestrar. Hade ju varit kul med lite snö för er.
Jag hade en väldigt bra jul och nyår. Var kul att uppleva det på ett amerikanskt sätt och såklart gick tankarna hem extra mycket till er. Hoppas er jul och nyår också var bra!Tack så mycket! Vill önska er god fortsättning på det nya året också!
Många kramar till Er
Hanna
hannaanilsson.blogg.se

2014-01-04 @ 22:11:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0